programma

5.05

Oef!

Enrica Camporesi

Beyond the Black Box

14u00

  • language no problem
  • festival
  • workshop
  • gratis
  • leeftijd: 8+

vrije ingang om het uur: 14u, 15u, 16u en 17u

Alles wat er is – de ruimte, de klanken, de taal en talen die wij soms delen, de verhalen die we vertellen, de kleinste fluisteringen en de grootste winden – alles wat er is – ontstaat in een ruimte van onderhandeling. Dat is riskant, intiem en spannend. Zo ontmoeten wij elkaar dagdagelijks!

 

In de performative workshop Oef! spelen wij met geluid maken en elkaar begrijpen. In de eenvoudige opstelling van een foleystudio geven wij vorm aan een geluidslandschap met onze lichamen, stemmen en omgeving.

 

Wij stellen onze repetitieruimte open voor het publiek (8+) om samen te spelen met geluid als motor voor verbeelding en dit aan de hand van live amplificaties van allerlei objecten en collectieve improvisaties. Doe je mee en breng je je favoriete geluid mee?

 

EN: In the simple setup of a foley studio, we shape soundscapes with our bodies, voices and environment. We open our rehearsal room to the audience (8+) to play together with sound as an engine for imagination.

Enrica Camporesi is multimediale kunstenares en artistiek onderzoeker. Eenzelfde kernthema – taal als praktijk, taal als voortdurende poging tot begrip (die vaak ook tekortschiet), taal als talen als complexiteit – brengt haar telkens verder. Ze verbindt mensen en disciplines binnen en buiten het zuiver artistieke werkveld. Voor Oef! nodigt zij geluidsontwerper Maarten Buyl, scenograaf Bert Serneels, auteur/performer Line Mertens en danser Andreia Rodrigues uit om vorm te geven aan de ervaring van (on)begrip en onderhandeling van betekenis en context.

  • 05.05.24

    -  14u00
    gratis

Van Enrica Camporesi Met Line Mertens en Andreia Rodrigues Onder begeleiding van Maarten Buyl & Bert Serneels In conversatie met Hanneke Paauwe