Monty

Montignystraat 3
2018 Antwerpen

 

+ 32 3 238 64 97
[email protected]

 

BE 0425 676 679

Volg ons

 

Instagram

Facebook 

Wie is wie

Christoph Donse
Techniek en productie
[email protected]

 

Deauke Van Praet
Ticketing
[email protected]

 

Dewi Mik
Techniek
[email protected]

 

Dorothée Marcus
Communicatie
[email protected]

 

Gregor Van Mulders
Techniek & infrastructuurbeheer
[email protected]

 

Khadija Amlil
Onderhoud

 

Lana Willems
Algemene en artistieke leiding
[email protected]

 

Louis Janssens
Artistiek verantwoordelijke ad interim
[email protected]

 

Marie Sledsens
Grafisch ontwerper

 

Pelagia Bonitha Shikongo
Boekhouding
[email protected]

 

Pieter Slangen
Zakelijke leiding
[email protected]

Bestuursorgaan

Bruno Verbergt (voorzitter)

Bruno Verbergt studeerde wijsbegeerte en management. Hij is directeur-generaal a.i. Publiek en Collectie van het federaal wetenschapsbeleid en docent cultuurmanagement aan de Universiteit Antwerpen. Hij is behalve voorzitter van Monty ook voorzitter van Damaged Goods / Meg Stuart (Brussel) en bestuurder bij het kunstrecentie-platform Pzazz (Antwerpen). Hij is tevens lid van de Adviescommissie Kunsten (Vlaamse overheid).

 

Cathy Berx

Cathy Berx is doctor in de Rechten (UAntwerpen, 1998). Zij begon haar loopbaan als Aspirant bij het Fonds voor Wetenschappelijk Onderzoek Vlaanderen. Tussen 1997 en 2004 werkte ze als adviseur op Cepess, later CEDER, de studiedienst van CD&V. In de tussentijd was ze aangesteld als deeltijds docent aan de UAntwerpen (2000-heden), en was ze zes jaar ondervoorzitter van het OCMW-Antwerpen (2001-2007). Na een intense periode als raadgever van toenmalig Minster-President Yves Leterme voor de vorming van een Vlaamse regering, legde ze in juli 2004 de eed af als Vlaams Volksvertegenwoordiger. In 2007 werd ze fractieleider van de CD&V-N-VA fractie in de Antwerpse gemeenteraad. Op 1 mei 2008 nam zij het ambt op als gouverneur van provincie Antwerpen. Behalve bestuurder bij Monty, zetelt ze ook in de raad van bestuur van hetPaleis en is ze voorzitter van de raad van bestuur van het ITG, het Instituut voor Tropische Geneeskunde.

 

Sara De Roo

Sara De Roo studeerde in 1991 af aan de toneelopleiding van het Koninklijk Conservatorium Antwerpen. Van 1993 tot 2018 was ze kernlid van toneelspelersgezelschap STAN. Sindsdien combineert ze als freelance actrice theater, tv- en filmwerk. Sinds 2015 leidt ze de afstudeerrichting Acteren/opleiding Drama aan de school waar ze afstudeerde. Behalve bestuurder bij Monty, zetelt ze ook in de Raad van Bestuur van K.A.K. (Koekelbergse Alliantie van Knutselaars).

 

Ahilan Ratnamohan

Ahilan Ratnamohan is een performance kunstenaar die cross-disciplinair werk maakt. Hij laat zich inspireren door voetbal en het leren van talen. Oorspronkelijk uit Sydney, Australië waar hij film heeft gestudeerd aan de University of Technology. Hij is sinds 2013 gevestigd in Antwerpen. Ahilan is lid van het Brusselse collectief Robin vzw en onderzoeker aan het Conservatorium van Antwerpen.

Algemene Vergadering

  • Cathy Berx
  • Marleen Bongers-Dek
  • Chris De Houwer
  • Sara Deroo
  • Ahilan Ratnamohan
  • Bruno Verbergt
  • Imke Vanuffelen