Online

Koop je tickets in de online ticketshop of via de ticketlink op de pagina van de voorstelling.

 

Betalen kan meteen online met je bankkaart, tegoed -of cadeaubon. Zo ben je meteen zeker van je tickets. Na ontvangst van betaling ontvang je de e-tickets per e-mail. Druk je e-tickets af of toon ze op je smartphone.

 

E-mail of telefoon

Liever reserveren per e-mail? Stuur je bestelling naar [email protected]. Je ontvangt een bevestiging als je reservatie is gelukt.

 

Telefonisch kan je tickets reserveren via +32 3 238 64 97.
Betalen doe je aan de avondkassa-of via een betaallink.

 

Kassa

Bij voorstellingen openen de kassa en het café één uur voor aanvang. Haal je gereserveerde of niet betaalde tickets minstens een kwartier voor aanvang af aan de kassa. Betaalde tickets worden niet geruild of terugbetaald. Tenzij een voorstelling wordt afgelast of geannuleerd.

 

Uitverkocht?

Schrijf je in op de reservelijst door te mailen naar [email protected]. We houden je op de hoogte als er tickets vrijkomen.
Komen er geen tickets vrij dan kan je je één uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa aanmelden voor de wachtlijst.

 

Extra info

Op www.monty.be vind je alle info over bereikbaarheid, toegankelijkheid, zaalhuur en kortingstarieven.

  • De voorstelling begint stipt. Laatkomers kunnen de zaal niet meer binnen.
  • Betaalde tickets worden niet geruild of terugbetaald. Tenzij een voorstelling wordt afgelast of geannuleerd.
  • Is het moeilijk voor je om de gevraagde ticketprijs te betalen? Geef Pieter een seintje en laat hem weten welke voorstelling je graag zou bijwonen.

Solidair zijn met de kunsten? Koop je ticket via onze online ticketshop en vink een bijkomende solidariteitsbijdrage aan.

 

Heb je vragen of hulp nodig? Mail naar [email protected] of bel +32 3 238 64 97.