programma

9, 10.12

Abattoir Fermé | Indie

Abattoir Fermé | Indie

20u30

Abattoir Fermé is aan het pieken. De voorstelling Galapagos werd geselecteerd voor het theaterfestival én vanaf 1 januari 2006 wordt het gezelschap structureel gesubsidieerd voor een periode van twee jaar. Vrolijker wordt hun wereldbeeld er evenwel niet van. Hun producties zijn vaak zinderende nachtmerries waaruit geen ontsnappen mogelijk lijkt.

In Indie valt u ten prooi aan een apocalyptische wereldstad waar mensen op elkaar spuwen voor wat afkoeling in de hitte. Waar honden door de gangen van wolkenkrabbers dwalen en waar superhelden zelfmoord plegen. Waar technologie, politiek en wetenschap lelijk hebben huisgehouden en waar begrippen als lichamelijkheid, geschiedenis en democratie onherkenbaar zijn verminkt. Chiel van Berkel, Lotte Troch, Pepijn Caudron, Joost Vandecasteele, Stef Lernous en Geert Van Dyck geven vorm aan personages die zichzelf zo open en bloot durven tonen dat wat ze zeggen en doen alleen maar nóg stuitender wordt.

Door: Stef Lernous, Joost Vandecasteele, Chiel van Berkel, Pepijn Caudron, Lotte Troch, Nick Kaldunski, Geert Vandyck en KRENG.

Productie: Abattoir Fermé i.s.m. kc nOna (met de steun van de Vlaamse regering)

  • 09.12.05

    -  20u30
  • 10.12.05

    -  20u30