programma

gratisreserveer

13, 14.06

Age of panic

Timon Kouloumpis & Mona Lahousse

Masterfestival Drama 2024

  • festival
  • voorstelling
  • gratis

“Laetitiaaaa, Laetitiaaaa…!!”

 

Zondag. Laetitia, reporter voor het journaal, doet verslag van de grootste politieke veldslag die het land de afgelopen jaren heeft gezien. Midden in deze chaos wil Vincent, haar ex-man, onaangekondigd hun twee jonge dochters zien.
Het is een manische dag: een moeder en een vader verwikkeld in een voogdijstrijd, twee onrustige dochters, een opgefokte babysitter, een behoeftig nieuw vriendje en een land in tweeën gedeeld.

 

Age of Panic, naar de gelijknamige film (2013) van Justine Triet, is een verhaal over hoe wij als mens en maatschappij steeds verder van elkaar weggroeien. Hoe polarisatie ervoor zorgt dat we enkel nog naast elkaar en niet met elkaar spreken.
Een verhaal waarin schuld en onschuld, waarheid en leugen, goed en fout elkaar steeds uitdagen. Maken we een onderscheid tussen iemands intentie en het resultaat?

Van en met Kes Bakker, Mona Lahousse, Timon Kouloumpis, Jef Uyttenhove Met de hulp van Jesse Vandamme, Louise Van den Eede, Bauke Lievens, Simon De Winne, Carolina Maciel de França, Mia Hollevoet, Thomas Walgrave, Bart van den Eynde. Muziek Orlan Ghekiere