programma

28.05

Tom Struyf & Willem De Maeseneer | De Hemelvaarders

Tom Struyf & Willem De Maeseneer | De Hemelvaarders

20u30

€10| €6 | €6

 


Deze voorstelling werd geannuleerd. 


Eén jaar later gaan ze opnieuw de uitdaging aan. Ze hebben vierentwintig uur de tijd om samen een voorstelling te maken. Ze komen op en gaan af, en daartussen gebeurt het. U bent erbij of niet. U hebt het gezien, of niet.

Op dinsdag 27 mei om halfnegen stipt laten De Hemelvaarders (Tom Struyf en Willem De Maeseneer) zich voor vierentwintig uur opsluiten in Monty. Hun doel? Op woensdag 28 mei om halfnegen stipt een unieke, eenmalige theatervoorstelling brengen.

Theatermaker Tom Struyf en scenarist Willem De Maeseneer zijn vrienden voor het leven en maakten samen de succesvolle voorstelling Vergeetstuk (Monty & detheatermaker). Met De Hemelvaarders gaven ze vorig jaar voor het eerst gestalte aan een boud plan dat ze al langer koesterden. De deadline-adrenaline stimuleerde de creativiteit en dwong hen tot duidelijke keuzes. In mei proberen ze het succes van 2012 te evenaren.

 

Tom Struyf (°1983) studeerde in 2007 als acteur af aan de Toneelacademie Maastricht. Sindsdien maakte en speelde hij voorstellingen bij o.a. fABULEUS, Theater Artemis, HETPALEIS, Grand Theatre, Onafhankelijk Toneel en detheatermaker. Zijn voorstellingen De Tatiana Aarons Experience (2011) en Vergeetstuk (2012) werden door de door de jury van Het Theaterfestival geselecteerd voor Circuit X.

Willem De Maeseneer (°1985) studeerde in 2007 als licentiaat wijsbegeerte af aan de KULeuven. Sindsdien werkte hij als televisiemaker voor meerdere Vlaamse productiehuizen. Sinds 2010 is hij ook actief als scenarist en dramaturg. Samen met Tom Struyf maakte hij begin dit seizoen Vergeetstuk (Monty & detheatermaker).

 

van en met Tom Struyf & Willem De Maeseneer | MontyProductie

  • 28.05.14

    -  20u30