programma

20.11

De Bomen, Het Bos | UITGESTELD

De Theatertroep | De Bomen, Het Bos | Belgische première

20u30

VOORSTELLING UITGESTELD • Om een verdere verspreiding van het coronavirus tegen te gaan, gaat deze voorstelling niet door. In overleg met de artiesten bekijken we of er nieuwe data gevonden kunnen worden. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht. 

De Theatertroep speelt wederom, weer of geen weer. Omdat het kan, mag en moet. Met zonder veel risico. Om alles in te halen, op te halen. Zonder het onzichtbare gevaar te ontkennen, miskennen, verkennen. Kom kijken, op veilige afstand en met de nodige maatregelen. Kom kijken, omdat het moet en weer mag, ondanks alles, dankzij alles.

De Bomen, Het Bos is een montagevoorstelling waarin De Theatertroep, net zoals Shakespeare deed in As you like it, haar personages verbant naar het bos. Een parade van vreemde en absurde figuren passeert, filosofeert en fileert de liefde. Met teksten van onder andere Shakespeare, Noël Coward en de Theatertroep.

Over De Theatertroep

De Theatertroep is een Nederlands collectief van acht toneelspelers die het vaudeville nieuw leven inblaast. Met een herkenbare speelstijl leggen ze de mechaniek van het ‘theatermaken’ bloot.

“Dat het allemaal raskomedianten zijn met een sterk gevoel voor improvisatie, maakt zo’n middagje en avondje Theatertroep een haast unieke ervaring.” ★★★★ – de Volkskrant, Vincent Kouters

“Het is allemaal best flauw en heel erg leuk. Die paradox is een van de sterke punten van dit immer gastvrije stelletje theatermakers.” ★★★★ – Scènes, Jos Schuring

“De overmoedige mens op een krakend theatraal voetstuk” – Theaterkrant, Sander Janssens

  • 20.11.20

    -  20u30