programma

19.11

d e t h e a t e r m a k e r plays

DETHEATERMAKER I d e t h e a t e r m a k e r plays

15u30

d e t h e a t e r m a k e r

Twee dagen lang nemen de kunstenaars van d e t h e a t e r m a k e r Monty over.

Ze creëren er een tijdelijke vrijplaats voor eigen werk, cureren bijeenkomsten met anderen en bouwen met zorg een plek voor conversatie en experiment.

Verwacht je aan een weekend vol ontmoetingen, performatief werk, kraakverse tekst snippets, work-in-progress, reflectie en verrassing. Een weekend zoals d e t h e a t e r m a k e r is: ambitieus, zorgzaam en soms out of the box.

Ben jij een (nieuwe) maker of cultuurwerker? Houd je van een goed gesprek of van samen spelen? Wil je meer mensen leren kennen maar krijg je koud zweet van smalltalken? Kom dan zeker en vast langs! inschrijven kan via deze link.

Waar zijn de spelregels? Gesprek code of conduct

Welke spelregels zouden er moeten gelden in kunstenorganisaties?
detheatermaker schrijft een code of conduct voor de gehele werking, en dat willen we op een transparante manier doen. Iedereen die wil is meer dan uitgenodigd om deel te nemen aan dit gesprek. Deel je ervaring als (nieuwe) maker of cultuurwerker en denk samen met ons na over heldere en essentiële gedragscodes.

gezelschapspelletjes

Een hele grote twister. Een schaaktoernooi. Mens Erger Je Niet (aan de cultuurbesparingen?). Welkom op de spelletjesnamiddag voor (nieuwe) makers & cultuurwerkers! Kom elkaar bekampen, val elkaar in de armen, speel op het scherpst van de snee en leer elkaar (en elkaars kleine kantjes) beter kennen.

detheatermaker wil een netwerk vormen voor veel nieuwe makers, ook voor diegenen die (nu) (nog) niet op het programma staan. Wij houden van artistieke ontmoetingen, maar net zo hard van menselijke. We dromen van een groot netwerk, waarin we informatie kunnen uitwisselen en elkaar kunnen ondersteunen.
Theater gaat over samen spelen, en de gezelschapspelletjesmiddag is een eerste moment om elkaar te ontmoeten, pionnen en nummers uit te wisselen. Daar kan iedereen alleen maar bij winnen, en we weten allemaal: the winner takes it all.

Inschrijving: gratis via deze link

  • 19.11.22

    -  15u30