programma

10.10

Reigen | CORONA-UITSTEL

Dood Paard & De Warme Winkel | Reigen

20u30

VOORSTELLING UITGESTELD • Door de impact van het coronavirus op de reismogelijkheden van dit Nederlandse gezelschap, werd deze voorstelling uitgesteld. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht. In overleg met de artiesten bekijken we of er nieuwe data gevonden kunnen worden.

Welkom, hijgerige hangbuiken en hitsige schatjes! U krijgt de gelegenheid om deze avond uw door onbeteugeld zingenot afgestompte zenuwen te laten kietelen...

Reigen is geschreven in de winter van 1896-97 door de ongezond erotomane, tegen zijn zin arts geworden Oostenrijkse schrijver Arthur Schnitzler. ‘Ik heb de gehele winter niets anders geschreven dan een verzameling dialogen. Een werk dat absoluut onpubliceerbaar is en literair ook niet zo erg veel voorstelt.’ Een verzameling van tien virtuoze dialogen tussen personages van verschillende pluimage met hetzelfde doel: seks.

Nota bene: De videoprojecties zijn van Marco Brambilla’s Sex from Sync, 2005. Courtesy of Marco Brambilla and Christopher Grimes Gallery, Santa Monica.

  • 10.10.20

    -  20u30