programma

30, 31.05

Eleanor Bauer / At Large

Eleanor Bauer / At Large

20u30

Eleanor Bauer volgde dansopleidingen in New York en aan PARTS in Brussel, en werkte als schrijver, zangeres van een rockband, manager, danser en choreograaf. Als performer werkte ze voor o.m. Mette Ingvartsen, David Zambrano en Trisha Brown. Vorig jaar toonde ze tijdens Monty’s HIT THE STAGE eigen werk met de solo Dig my aura.

Haar veelzijdigheid kenmerkt ook haar nieuwste creatie. In At Large gaat Eleanor Bauer op zoek naar de plaats die dans inneemt in de wereld vandaag. De voorstelling ging dit voorjaar in première in Vooruit, reisde daarop naar New York, en is nu te zien in Antwerpen.

[Als de wereld een schouwtoneel is, dan toont At Large de diversiteit aan mogelijkheden en perspectieven die een dansmaker achter de hand heeft. ]De dansers gaan een kruisbestuiving aan met documentaire, video, fotografie en youtube. En met een ware dansrage, in gang gezet tijdens het afgelopen Amperdans-festival. De scène wordt afwisselend herschapen in een vaudeville theater, een tv-studio of de ‘white cube’ van de artistieke ruimte.

  • 30.05.08

    -  20u30
  • 31.05.08

    -  20u30