programma

1.12

Presentatie DE:NOSTALGIA magazine

HARAKI

19u00

Haraki publiceert in coproductie met het europalia arts festival een nieuw nummer van DE:NOSTALGIA rond het thema ‘theater- en toneelschrijven in Georgië’. 

DE:NOSTALGIA is een tweetalig, interdisciplinair onderzoeksmagazine tijdschrift dat zich richt op de herevaluatie en deconstructie van het verleden en het heden, en biedt een kritisch onderzoek over het Georgische cultuurlandschap van vandaag. De makers streven ernaar om door onderwerpen uit verschillende vakgebieden te bespreken, de gesloten Georgische samenleving te openen, ervaringen te delen, een platform te bieden voor ongehoorde stemmen en opnieuw verbinding te maken met elkaar en met onszelf.

EN –  Haraki publishes a new issue of DE:NOSTALGIA on the theme ’theatre and playwriting in Georgia’ in co-production with the Europalia Arts Festival. 

Over Haraki

Sandro Kalandadze (regisseur, acteur), Mariam Megvinyte (schrijver) en Temo Rekhviashvili (acteur, schrijver) richten in 2019 in Tbilisi Theatre Company Haraki op. Haraki betekent ‘een verhaal dat mondeling bewaard wordt’ in het oud-Georgisch. Zij lezen collectief theaterteksten.

  • 01.12.23

    -  19u00