programma

15.11

#tastoe

LEENTJE VANDENBUSSCHE

08u00

Bij Monty zoeken we steeds nieuwe manieren om in dialoog te blijven met de stad en de samenleving. Met een jonge nieuwe ploeg begeleiden en ondersteunen we kunstenaars en geven wij hen een podium. Om de buurt wat beter te leren kennen organiseren we #tastoe, een sympathiek straatspel met de buurt. Een opwarmend onderonsje voor jong en oud.

Doe mee en we drukken jouw profielfoto op een tas. Wekelijks stellen we via whatsapp één sympathieke meerkeuzevraag. Heb je liever blauw, geel of groen? A Blauw, B Geel of C Groen. De antwoorden op die vraag presenteren we met tassentorens aan een raam in de straat. Zo ontdekken de passanten de gezichten die de buurt uniek maken en komen #tastoe-spelers iets kleins maar fijns over elkaar te weten.  De vraag wordt telkens op woensdag uitgestuurd. Op vrijdag verplaatsen we de tassen naar een andere etalage.

Noteer 16 december alvast in jouw agenda want dan is er een slotmoment. Alle deelnemers worden uitgenodigd in Monty vanaf 17u30 in Monty en krijgen hun unieke tas cadeau. We ontmoeten elkaar nu ook in het echt. Buurthuis Unik organiseert voor de gelegenheid hun de Wereldkeuken bij ons. Wees welkom!

Wil je graag deelnemen aan #tastoe? Hier vind je alle praktische informatie en voorwaarden.

Over Leentje Vandenbussche

Leentje Vandenbussche raakte tijdens haar opleiding 3Dimensionele vormgeving in de ban van existentiële onderwerpen. Een decennium wijdde ze aan een intens en veelzijdig creatieproces over ‘niets, alles, de dood en iets’. Met haar grafische monnikenstudies de Hapax Legomenon van Wachten op Godot en Alles op Canvas maakte ze haar opwachting in Monty. Nu zet ze haar verbindende kracht en aparte logica in om ons micro-netwerk aan gemeenschapsgevoel (terug) voelbaar te maken. Na een leven als theatermaker omschrijft Leentje Vandenbussche zichzelf als “deskundige cultureel vertrouwen” en werkt ze “per spel aan herstel”.

Credits
concept: copyright Leentje Vandenbussche

  • 15.11.22

    -  08u00