programma

26, 27.03

Broken Shapes | UITGESTELD

Rimah Jabr & Dareen Abbas / Moussem / The Theatre Centre Torono | Broken Shapes

20u30

VOORSTELLING UITGESTELD • Door de impact van het coronavirus werd deze voorstelling uitgesteld. Tickethouders worden persoonlijk op de hoogte gebracht. In overleg met de artiesten bekijken we of er nieuwe data gevonden kunnen worden. 

In een al decennia lang bezette stad ontdekt een jonge vrouw, op de dag van de begrafenis van haar vader, diens architecturale schetsen. Overmand door verdriet raakt ze geobsedeerd door deze tekeningen, en verdwijnt langzaam in de droomwerelden en imaginaire plekken die hij creëerde.

In hoeverre bepaalt onze omgeving ons creatief denken? Hoe beïnvloedt de omgeving waar onze voorouders woonden – in de buurt van een open veld, in een gevangenis, bij de oceaan – ons handelen en onze dromen? Broken Shapes is een hybride theatrale en audiovisuele ervaring waarbij live performance, installatie en video interageren.

Over de makers

Rimah Jabr is actief als theatermaker en auteur in Brussel, Toronto en Palestina. Haar werk wordt gekenmerkt door een bizarre lichtheid en absurditeit. Dareen Abbass woont en werkt in Brussel en maakt zowel sculpturaal als grafisch werk en video’s. Beide kunstenaars zijn in residentie bij Moussem Nomadisch Kunstencentrum.

> Lees het interview met Rimah Jabr en Dareen Abbas door Esther Severi en Eva Decaesstecker (Kaaitheater)

  • 26.03.20

    -  20u30
  • 27.03.20

    -  20u30