programma

8.05

Tom Struyf & Willem De Maeseneer | De Hemelvaarders

Tom Struyf & Willem De Maeseneer | De Hemelvaarders

20u30

Ze hebben vierentwintig uur de tijd om samen een voorstelling te maken. Ze komen op en gaan af, en daartussen gebeurt het. Eenmalig. Uniek. Nooit gezien. U bent erbij of niet. U hebt het gezien, of niet.

Op dinsdag 7 mei om halfnegen stipt laten De Hemelvaarders (Willem De Maeseneer en Tom Struyf ) zich voor vierentwintig uur vrijwillig opsluiten in de Monty, met als enige doel om op woensdag 8 mei om halfnegen stipt een unieke, eenmalige theatervoorstelling voor u te spelen.
Theatermaker Tom Struyf en scenarist Willem De Maeseneer zijn vrienden voor het leven en maakten eerder dit seizoen samen de voorstelling Vergeetstuk (Monty & detheatermaker), die in oktober opnieuw te zien is in de Monty. Met De Hemelvaarders geven ze gestalte aan een boud plan waar ze elkaar af en toe aan herinneren. Nu is het zover. Ze gaan het doen. De tijd is rijp.

Tom Struyf (°1983) studeerde in 2007 als acteur af aan de Toneelacademie Maastricht. Sindsdien maakte en speelde hij voorstellingen bij o.a. fABULEUS, Theater Artemis, HETPALEIS, Grand Theatre, Onafhankelijk Toneel en detheatermaker. In 2011 werd zijn voorstelling De Tatiana Aarons Experience (Onafhankelijk Toneel) door de jury van Het Theaterfestival geselecteerd voor Circuit X.

Willem De Maeseneer (°1985) studeerde in 2007 als licentiaat wijsbegeerte af aan de KULeuven. Sindsdien werkte hij als televisiemaker voor meerdere Vlaamse productiehuizen. Sinds 2010 is hij ook actief als scenarist en dramaturg. Samen met Tom Struyf maakte hij begin dit seizoen Vergeetstuk (Monty & detheatermaker).

  • 08.05.13

    -  20u30