programma

13.11

Ziel

Eva De Groote

20u30

  • Nederlands
  • Perzisch
  • muziek
  • voorstelling
  • Duur: 60 min

Een reis. Langs innerlijke landschappen. Bestemming? Daar waar het diep persoonlijke raakt aan het collectieve, waar onze ziel contact zoekt met het sublieme. 

 

Het gezelschap van Ziel neemt je mee met woord en muziek op een avontuurlijke trip naar een magische binnenwereld. Laat je vervoeren in een verrassende mix van hedendaagse elektronica, opzwepende ritmes, Oosterse snaarinstrumenten en melancholisch golvende klanken op serpent. Een immersieve ervaring waarbij spoken word eeuwenoude Soefi poëzie ontmoet. 

 

Audiomakerij Selkie creëerde eerder de performance De fabelachtige stad waarin bijzondere ontmoetingen tussen mens en dier het vertrekpunt vormden voor een betoverende performance met bruitage, elektronica, tekst, contrabas, stem en live illustratie. 

Selkie is de audiomakerij van Ruben Nachtergaele en Eva De Groote. Naast de performance Ziel is er ook de podcast Ziel, te ontdekken op je favoriete luisterplatform.

Ruben Nachtergaele bruitage, electronics Eva De Groote stem, tekst Berlinde Deman serpent Shahab Azinmehr setar, stem Robbe Kieckens percussie Elisa Demarré outside ear coproductie KAAP met de steun van de Vlaamse Gemeenschap en Stad Gent